17 lipca 2014

Orientalne sznycle z indyka

Składniki na marynatę do sznycli:

  • 1 łyżka oliwy z oliwek
  • 1 łyżka Curry Powder Hot z firmy Mida's
  • 3 gałązki natki pietruszki posiekać bardzo drobno
  • 6 ząbków czosnku posiekać bardzo drobno
  • świeżo zmielone garam masala z Lidla firma DeLuxe
  • 1 łyżeczka octu


5-6 sznycli z indyka około 450-500 gram.

Składniki na marynatę mieszamy i zalewamy sznycle, obtaczamy każdego sznycla i odstawiamy pod przykryciem na 30 minut do lodówki.
Smażymy na grillu elektrycznym. 


Ja podałam to mięso z selerem, makaronem i sałatką (szpinak i pomidor)






Smacznego !!!
Płaski brzuch- posiłki dietetyczne

2 komentarze:

Bardzo dziękuję za komentarz.

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie :)

Miłego dnia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...