Składniki
- 20 g mąki ziemniaczanej
- 290 g wody
- 250 g świeżego kiwi
- 2 czubate łyżeczki cukru
Sposób wykonania:
- Do naczynia włożyć owoce, wlać wodę i dodać cukier. Zamknąć pokrywę i na niej odważyć do pojemniczka mąkę i dodać 40 g wody, wymieszać i odstawić.
- Gotować 8min/100st/2 obr.
- Po czasie ustawić na 2min/100st/2 obr. i wlać wodę wymieszaną z mąką.
KISIEL UDEKORUJ Kuleczkami zbożowymi DELECTA w różowej skorupce
Ten komentarz został usunięty przez autora.
OdpowiedzUsuńdomowy kisiel z kiwi a w składzie nie ma kiwi ? może pomyłka w treści? pozdrawiam
OdpowiedzUsuńAn@Mari
www.anamarisworld.blogspot.com
Poprawione :) nie zmieniłam z treści z ksiazki :)
Usuń