24 czerwca 2014

Carpaccio z buraka i białe szparagi

Składniki

  • 1 duży burak
  • 1 duża cebula
  • 2 duże marchewki
  • 1 opakowanie białych szparagów
  • makaron z pełnego ziarna


Buraki kroimy na cieniutkie plasterki.
Szparagi gotujemy 15 minut we wrzącej wodzie.
Danie nie wymaga użycia soli i pieprzu.
Samo zdrowie !!!

Carpaccio z buraka i białe szparagi

Carpaccio z buraka i białe szparagi

Carpaccio z buraka i białe szparagi


Wegetariański obiad III

4 komentarze:

  1. Ale ładnie kolorowo na talerzu! :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. dziękuję.
      A co najważniejsze zdrowo :)

      ograniczam sol i póki co udaje się robić dania które jej nie wymagają :)

      Usuń
  2. u mnie bez soli nie da rady, danie interesujące, ciekawy sposób na wykorzystanie szparagów :)))

    OdpowiedzUsuń
  3. Pyszne ,brakuje mi jednak oliwy z oliwek .

    OdpowiedzUsuń

Bardzo dziękuję za komentarz.

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie :)

Miłego dnia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...