19 grudnia 2014

Delikatna pomidorowa


SKŁADNIKI
  • porcja rosołowa
  • włoszczyzna
  • ziele angielskie
  • liście laurowe
  • lubczyk
  • natka pietruszki
  • pasta pomidorowa w tubce


  • makaron razowy rurki Lubella



Przygotowanie:
Wywar do zupy przygotowujemy tak jak robimy tradycyjny rosół. Także każdy chyba  z nas wie jak ugotować rosół (gotujemy powoli, zupa ma pyrkolić) :) wywar może być gorący. Najważniejsze by warzywa były pokrojone w kostkę. I po ugotowaniu pozostawić je w wywarze. Do wywaru pod koniec dodaję pastę pomidorową.

Zupę zabielam dopiero podczas podawania jeżeli ktoś ma ochotę.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Bardzo dziękuję za komentarz.

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie :)

Miłego dnia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...