SKŁADNIKI:
- 1 kg sera twarogowego na sernik
 - 700 g jagód
 - 6 jajek
 - 2 łyżki mąki ziemniaczanej
 - 10 pastylek słodziku
 
PRZYGOTOWANIE:
Wszystkie składniki należy dokładnie zmiksować. Ja do masy dałam 500 g jagód, 200 g zostawiłam aby wrzucić je na koniec w całości do masy. 
Piec przez godzinę w tempurze 180 stopni.
Polewa została zrobiona z odżywki białkowej o smaku bananowym. Wymieszać trochę odzywki z mlekiem i podgrzać w mikrofali przez jakieś 30 sekund. Otrzymamy gęstą masę, która w lodówce ładnie nam stwardnieje. 
Wygląda bardzo smacznie :)
OdpowiedzUsuńOmnomnom :))
OdpowiedzUsuńWygląda nieziemsko :)
OdpowiedzUsuńMniam! :)
OdpowiedzUsuńSmakowicie wygląda muszę sobie coś takiego zrobić z moją ulubioną borówką amerykańską :)
OdpowiedzUsuńJagodowy sernik powala smakiem :)
OdpowiedzUsuń