19 lipca 2013

Pastella zapiekana w cieście francuskim

Składniki:
  • 4 jajka ugotowane na twardo
  • 200 g sera żółtego
  • 4 ząbki czosnku
  • 1/2 natki pietruszki
  • 1/2 łyżeczki świeżo zmielonego pieprzu
  • szczypta soli
  • 2 łyżki majonezu
  • 3 łyżki oliwy z oliwek
  • 1/2 cebuli czosnkowej



Przygotowanie:
Wszystkie składniki razem miksujemy. 
Ja taka kanapkową pastellę postanowiłam zapiec z piekarniku w cieście francuskim :)




Smacznego !!!


4 komentarze:

  1. Odpowiedzi
    1. Było i jest smaczne :) pasty zostało to teraz na kanapki mamy :) kolejna planuje zrobić z ryby wedzonej

      Usuń
  2. bardzo fajny pomysł :] szybka i nietuzinkowa przekąska.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Nawet jako obiad może byc :) wyszło 6 ciasteczek dość sporych i dobrze nadzianych :)

      Usuń

Bardzo dziękuję za komentarz.

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie :)

Miłego dnia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...